Partners in Kwaliteit

-

Improve4all

Molenheide 23
6027 PZ  SOERENDONK

Tel.: (06) 24 61 32 71
info@improve4all.nl
www.improve4all.nl


-

Bedrijfsprofiel

In ieder bedrijf is verbetering mogelijk, maar hoe creëer je dat? Hoe zorg je ervoor dat je organisatie steeds efficiënter, effectiever en duurzamer functioneert? Improve4all biedt uitkomst. 
Aan de hand van het EFQM Excellence Model wijst Improve4all de weg naar sustainable excellence. Door middel van advies, workshops en coaching komen groeiprocessen op gang. Geen momentopnames maar fundamentele veranderingen die een duurzame toekomst inluiden.


-

 

Improve4all is een dynamisch adviesbureau dat organisaties ondersteunt in hun streven naar sustainable excellence. Improve4all denkt niet in kaders en is dan ook wereldwijd actief. Ook in haar diensten heeft Improve4all een brede focus: alle stakeholders – zowel binnen als buiten de organisatie – spelen een rol in de Journey towards Sustainable Excellence.


OP WEG NAAR EXCELLENCE

De Journey towards Sustainable Excellence is geen pad dat over rozen gaat. Sustainable Excellence is geen trucje dat eenvoudig te implementeren is. Een proactieve houding, zelfreflectie en een duidelijke langetermijnvisie zijn een must. Maar daarmee investeer je wél in een flexibele, dynamische en krachtige organisatie waar alle stakeholders zich positief mee verbonden voelen.