Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven

 • Amelior

  Beneluxpark 1
  8500 Kortrijk Belgium
  Amelior ondersteunt u in uw streven naar ‘sustainable excellence’. Dit staat voor het bereiken én behouden van een hoog niveau, op een duurzame manier. U kan bij Amelior terecht voor advies, coaching en training (zowel in open vorm als maatwerk). Praktijkgerichtheid staat steeds centraal, zodat u snel aan de slag kan met de kennis en vaardigheden die u verwerft.
 • BCM+

  Postbus 410
  1620 AK Hoorn Netherlands
  Business Continuity Management gaat over het veiligstellen van de toekomst van organisaties, dus ook úw toekomst. Vandaag werken aan “resilience”, in goed Nederlands weerstandsvermogen en veerkracht van de organisatie. Optimaal voorbereid zijn op het onverwachte, verbeteren, versterken en bewustmaken van de organisatie middels het implementeren van een Business Continuity Management System.
 • Bureau NNK

  Tielsestraat 10
  4021 HC Maurik Netherlands
  NNK is hét kennisnetwerk voor kwaliteitsmanagement. Het NNK ziet kwaliteitsmanagement als een zeer breed gebied en neemt actief deel aan de ontwikkelingen in het vakgebied. Het NNK richt zich zowel op theorie als op praktische toepassingen. In een breed werkveld dat zowel kwaliteit, arbo en milieu als duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omvat.
 • Bureau NNK Certificatie

  Tielsestraat 10
  4021 HC Maurik Netherlands
  NNK is hét kennisnetwerk voor kwaliteitsmanagement. Het NNK ziet kwaliteitsmanagement als een zeer breed gebied en neemt actief deel aan de ontwikkelingen in het vakgebied. Het NNK richt zich zowel op theorie als op praktische toepassingen. In een breed werkveld dat zowel kwaliteit, arbo en milieu als duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omvat.
 • Bureau Veritas

  Computerweg 2
  3821 AB Amersfoort
  Bureau Veritas is internationaal marktleider in Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC). Onze missie is om ervoor te zorgen dat organisaties groeien en innoveren, volgens de laatste standaarden, inzichten en uitdagingen. Dit vormt onze basis in het ondersteunen van meer dan 400.000 klanten wereldwijd in risicomanagement en het verbeteren van bedrijfsprestaties. We bieden onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan diensten: onder andere metingen, inspecties, valideringen, certificering, testen, classificaties, (technisch) advies en training.
 • Censor

  Wilhelminapark 16
  5041 EA Tilburg
  Wij zijn Censor | Voor de verandering en wij helpen bedrijven het tempo van een snel veranderende markt bij te houden. Voor de verandering gebruiken wij QRM omdat we daarin geloven. QRM is een bedrijfsbrede strategie die leiderschap persoonlijker maakt en mensen slimmer laat samenwerken, met als doel de doorlooptijd van orders/opdrachten drastisch in te korten. Met QRM groeit uw bedrijf in vele opzichten en wordt u sneller dan ooit in het leveren van producten en diensten. Verder verhoogt QRM de winstgevendheid, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen.
 • Comm'ant Nederland B.V.

  Joan Muyskenweg 92
  1114 AN Amsterdam Netherlands
  De beste resultaten ontstaan door goede samenwerking in de organisatie. Daar sturen de Comm’ant methode voor resultaatgericht procesmanagement en de ondersteunende webbased software tools direct op aan: duurzame winst voor alle stakeholders. Daarbij ligt de focus op de overdrachtsmomenten in het bedrijfsproces. Dat zorgt voor heldere communicatie en toch volop bewegingsruimte voor professionals. Onze aanpak sluit perfect aan bij de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Met onze tools maakt u uw organisatie in ‘no-time’ klaar voor certificering. Organisaties in talloze sectoren passen dit integraal managementsysteem succesvol toe, zoals VolkerWessels, Huisman, Aspen, Dorel Juvenile, Ducor, Saxion en diverse veiligheidsregio’s en waterschappen. Zij gebruiken dit organisatieontwikkelingssysteem voor o.a. KAM, V&G, PDCA, BPM GRC, MVO BCM en LEAN. Kijk op onze website voor interessante praktijkcases.
 • DNV GL

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  ALS HET GOED IS, IS HET GOED. Certificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV GL toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje. DNV GL is een certificerende instelling die prestaties van organisaties helpt te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen.
 • DNV GL Business Assurance

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  Training met impact: kennis en vaardigheden, die u in de praktijk kunt toepassen. Trainingen van DNV GL zijn gericht op praktische toepassing en op verbetering van de effectiviteit. Niet alleen van de individuele deelnemer maar ook van de organisatie en haar processen. Daarmee leveren trainingen van DNV GL een bijdrage aan de resultaten op kortere en langere termijn.Onze trainingen helpen u niet alleen om kennis op te doen, maar inspireert u vooral om deze effectief toe te passen in de praktijk.
 • Impact Academy

  Enclaveberg 196
  4708 EC Roosendaal Netherlands
 • Inbisco

  Baanhoek 144b
  3361 GM Sliedrecht
  GRIP OP UW ORGANISATIE. “Helder, transparant, overzichtelijk, toegankelijk en oplossingsgericht; samen halen wij de volle 100% uit uw organisatie!” Complete controle over uw organisatie; altijd en overal. INBISCO Management Systems biedt u software van de hoogste kwaliteit voor kwaliteits-, risico en procesmanagement. De software stelt u in staat om een overzichtelijke structuur te geven aan alle (sub) processen binnen de organisatie en om deze te monitoren, analyseren en te verbeteren. Alleen op deze manier kunt u per medewerker, voortvloeiende taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden tot op detailniveau vastleggen. Met INBISCO zult u uw afwijkingen binnen processen registreren en het continu verbeteren uw processen op de meest pragmatische manier stimuleren. Vergeet onduidelijke Excel- of Visio overzichten en statische handboeken.
 • INK

  Postbus 2057
  3500 GB Utrecht Netherlands
  Organisaties laten uitblinken is zo langzamerhand topsport geworden. Dat vraagt om een goede conditie van organisateis, managers en medewerkers. Het INK levert daar graag haar bijdrage aan. We voelden ons uitgedaagd om ons management-model aan te passen aan deze ontwikkelingen, zodat het voor u een leidraad blijft voor verbetering en vernieuwing in een veranderde omgeving.
 • Kiwa

  Sir Winston Churchilllaan 273
  2280 AB Rijswijk Netherlands
  Kiwa bouwt wereldwijd met bijna 5000 professionals aan vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van producten, processen, (management)systemen, organisaties en mensen. Dat doen we door klanten een one-stop shop te bieden voor certificering, inspectie en testen, ondersteund door training, technologie en dataservices. Kiwa staat voor Trust, Quality & Progress en is onpartijdig, innovatief en betrokken.
 • Lloyd's Register Nederland B.V.

  K.P. van der Mandelelaan 41A
  3062 MB Rotterdam Netherlands
  “SAMENWERKEN VOOR EEN VEILIGERE WERELD.” staat centraal in de Business Assurance aanpak van Lloyd’s Register.” Lloyd’s Register Nederland is een onafhankelijke dienstverlener van certificering, training en andere assurance services.
 • NEN

  Vlinderweg 6
  2623 AX Delft Netherlands
  NEN is het kennisnetwerk voor normontwikkeling en de toepassing van normen. NEN zorgt dat iedereen die belang heeft bij het maken van afspraken aan tafel kan zitten om mee te praten. Dit doen we niet alleen op nationaal maar ook op Europees en internationaal (ISO) niveau. Op het gebied van kwaliteits-management zijn er afspraken vastgelegd in ISO 9001.
 • RASCI Methode B.V.

  Baanhoek 144b
  3361 GM Sliedrecht
  Wij geloven dat er in elke organisatie meer potentie zit en dat je met de juiste mensen aan tafel kunt bereiken wat je maar wilt. Op basis van onze jaren­lange ervaring met veranderprocessen hebben wij een unieke RASCI-methode© ontwikkeld en telkens weer verfijnd. Wij faciliteren organisaties bij de gewenste verandering en geven training en advies om hun ambities waar te maken.
 • Schouten University of Applied Sciences

  Van Heemstraweg West 5
  5301 PA Zaltbommel
  Als hoogopgeleide wil je blijven groeien. Je hebt je talent gevonden en wilt nog meer uit jezelf halen. Je zoekt een inhoudelijke verdieping om je vak nog beter uit te kunnen oefenen. Je wilt werk maken van je ambitie en zoekt een opleiding die te combineren is met je baan. Schouten University of Applied Sciences biedt flexibele, modulaire, NVAO geaccrediteerde masters en internationaal erkende vakopleidingen voor professionals. Wij bieden je de mogelijkheid om je wetenschappelijk te verdiepen in jouw vakgebied door middel van onze geaccrediteerde masters Human Development of Kwaliteitsmanagement, losse mastermodules (te stapelen tot een volledige master).
 • Scienta

  Stephensonstraat 31
  3846 AK Harderwijk Netherlands
  Organisaties die willen excelleren in hun branche, hebben maar één ding nodig: de juiste basis om verder te groeien. Een bewuste bedrijfsvoering, heldere afspraken en het delen van interne kennis zijn hierbij onmisbaar. Scienta is hét systeem voor die stabiele basis.
 • Smile

  Rompertsebaan 50
  5231 GT 's-Hertogenbosch Netherlands
  Met Smile’s best-practice software voor Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, Incidenten, Klachten & (Aan)vragen en Verbeterplannen werk je plezierig aan minder risico. De modules zijn ‘losstaand’ in te zetten of als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. Kwaliteit, Veiligheid en Privacy/AVG/GDPR. Smile is leverbaar als SaaS-oplossing en als OnPremise-oplossing.
 • Sustainalize

  Homeruslaan 85
  3581 ME Utrecht Netherlands
  Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, CSR en sustainability. Slechts een paar termen die gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten die verder gaan dan de winst en verliesrekening. Voor ons staan ze gelijk aan een integrale visie op ondernemen, het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders, en onderscheidend vermogen.