Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven

 • Impact Academy

  Enclaveberg 196
  4708 EC Roosendaal Netherlands
  Bekijk hier het actuele overzicht van onze workshops, trainingen en collegereeksen
 • Amelior

  Beneluxpark 1
  8500 Kortrijk Belgium
  Amelior ondersteunt u in uw streven naar ‘sustainable excellence’. Dit staat voor het bereiken én behouden van een hoog niveau, op een duurzame manier. U kan bij Amelior terecht voor advies, coaching en training (zowel in open vorm als maatwerk). Praktijkgerichtheid staat steeds centraal, zodat u snel aan de slag kan met de kennis en vaardigheden die u verwerft.
 • BCM+

  Postbus 410
  1620 AK Hoorn Netherlands
  Business Continuity Management gaat over het veiligstellen van de toekomst van organisaties, dus ook úw toekomst. Vandaag werken aan “resilience”, in goed Nederlands weerstandsvermogen en veerkracht van de organisatie. Optimaal voorbereid zijn op het onverwachte, verbeteren, versterken en bewustmaken van de organisatie middels het implementeren van een Business Continuity Management System.
 • Bureau Veritas

  Computerweg 2
  3821 AB Amersfoort
  Bureau Veritas is internationaal marktleider in Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC). Onze missie is om ervoor te zorgen dat organisaties groeien en innoveren, volgens de laatste standaarden, inzichten en uitdagingen. Dit vormt onze basis in het ondersteunen van meer dan 400.000 klanten wereldwijd in risicomanagement en het verbeteren van bedrijfsprestaties. We bieden onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan diensten: onder andere metingen, inspecties, valideringen, certificering, testen, classificaties, (technisch) advies en training.
 • Censor

  Wilhelminapark 16
  5041 EA Tilburg
  Wij zijn Censor | Voor de verandering en wij helpen bedrijven het tempo van een snel veranderende markt bij te houden. Voor de verandering gebruiken wij QRM omdat we daarin geloven. QRM is een bedrijfsbrede strategie die leiderschap persoonlijker maakt en mensen slimmer laat samenwerken, met als doel de doorlooptijd van orders/opdrachten drastisch in te korten. Met QRM groeit uw bedrijf in vele opzichten en wordt u sneller dan ooit in het leveren van producten en diensten. Verder verhoogt QRM de winstgevendheid, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen.
 • Comm'ant Nederland B.V.

  Joan Muyskenweg 92
  1114 AN Amsterdam Netherlands
  NEVER WASTE A GOOD CRISIS - SAMEN IN CONTROL. Wat is écht belangrijk voor de continuïteit van de organisatie? Men zegt: ‘Never waste a good crisis’. Maar wat betekent dat voor úw onderneming? Wat doet uw Directie en MT op dit moment voor de continuïteit van de komende maanden, en daarna? En hoe zit het met de noodplannen? Hoe kunt u samen de ervaringen opvangen en ervan leren, voor nu en straks?
 • DNV

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  ALS HET GOED IS, IS HET GOED. Certificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje.
 • DNV Business Assurance

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  DNV is een certificerende instelling die prestaties van organisaties helpt te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen. Elke dag weer helpen we organisaties bij het realiseren van duurzame bedrijfs-prestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders. Zo maken we de wereld elke dag weer een stukje veiliger, slimmer en duurzamer.
 • Inception

  Anderlechtstraat 15
  5628 WB Eindhoven
  Wat is moeilijker: verbeteren of borgen? Beide zijn belangrijk maar daarvoor het je wel (in)zicht nodig. Dat is hoe wij naar managementsystemen kijken. Of het nou om kwaliteit, milieu, arbo, voedselveiligheid, informatiebeveiliging gaat of andere thema’s, dit principe is belangrijk.
 • INK Next

  Postbus 5059
  2600 GB Delft Netherlands
  Organisaties laten uitblinken is zo langzamerhand topsport geworden. Dat vraagt om een goede conditie van organisaties, managers en medewerkers. INK en NEN gaan met ‘INK.next’ uitwerking geven aan de belangrijkste vernieuwingen in het EFQM-Model. Door praktische aanpakken te ontwikkelen faciliteert INK.next de toepassing van het nieuwe EFQM-Model in de Nederlandse bedrijfssetting. Zodat het voor u een leidraad blijft voor verbetering in een veranderde omgeving en de kans biedt om verder dan ISO te reiken om zo uw organisatie voor te bereiden op alle uitdagingen in het werkveld.
 • Kiwa

  Sir Winston Churchilllaan 273
  2280 AB Rijswijk Netherlands
  Kiwa bouwt wereldwijd met bijna 5000 professionals aan vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van producten, processen, (management)systemen, organisaties en mensen. Dat doen we door klanten een one-stop shop te bieden voor certificering, inspectie en testen, ondersteund door training, technologie en dataservices. Kiwa staat voor Trust, Quality & Progress en is onpartijdig, innovatief en betrokken.
 • Lloyd's Register Nederland B.V.

  K.P. van der Mandelelaan 41A
  3062 MB Rotterdam Netherlands
  “SAMENWERKEN VOOR EEN VEILIGERE WERELD.” staat centraal in de Business Assurance aanpak van Lloyd’s Register.” Lloyd’s Register Nederland is een onafhankelijke dienstverlener van certificering, training en andere assurance services.
 • MKB Zekerheid

  Postbus 410
  1620 AK Hoorn
  Hoe goed is uw organisatie voorbereid? Wat doet u als uw pand niet bereikbaar is? U niet bij uw bestanden kunt? Er brand uitbreekt of uw grootste klant failliet gaat?
 • NEN

  Vlinderweg 6
  2623 AX Delft Netherlands
  Normalisatie is het strategisch instrument om te komen tot breed gedragen afspraken die innovatie, duurzaamheid, veiligheid, efficiëntie en internationale handel mogelijk maken. Het Nederlands Normalisatie Netwerk NEN verbindt partijen met elkaar om afspraken (normen) te maken die van belang zijn voor de maatschappij. De expertise van onze mensen, de excellente samenwerking met ons kennisnetwerk en de inzet van onze ambassadeurs maken dit mogelijk. Door de toepassing van normen te ondersteunen creëren we maatschappelijke impact.
 • NNK is hét kennisnetwerk voor kwaliteitsmanagement. Het NNK ziet kwaliteitsmanagement als een zeer breed gebied en neemt actief deel aan de ontwikkelingen in het vakgebied. Het NNK richt zich zowel op theorie als op praktische toepassingen. In een breed werkveld dat zowel kwaliteit, arbo en milieu als duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen omvat.
 • Laat je vakbekwaamheid erkennen. Wil je jouw opgedane kennis en vaardigheden op het gebied van kwaliteits­management formeel erkend krijgen, dan kun je je vakbekwaamheid laten toetsen bij het NNK. Bij een positief resultaat ben je Europees erkend Quality Manager of Quality Officer. Erkenning biedt je kansen bij bijvoorbeeld sollicitatie of acquisitie.
 • Publieke waardecreatie

  Heideweg 128
  3825 ZM Amersfoort
  Wij ondersteunen openbaar bestuurders bij het verhogen en vormgeven van de ­publieke waarde van waterschappen, gemeenten en provincies. Onze workshops en masterclasses stellen u in staat publieke waarde concreet en meetbaar te maken. ­
 • Smile

  Rompertsebaan 50
  5231 GT 's-Hertogenbosch Netherlands
  Met Smile’s SaaS oplossingen werk je plezierig aan minder risico. De modules zij n losstaand in te zetten voor het beheersen van risico’s & maat regelen, audits & afwij kingen, (bij na) incidenten, klachten & (aan)vragen en verbeterplannen. In combinatie met elkaar winnen ze aan kracht en fungeren ze als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als Kwaliteit, Veiligheid en Dataprivacy/AVG/GDPR.
 • Spiegel Certificering BV

  De Botter 10
  3742GA Baarn
  Certificeren vanuit de bedoeling met relevante én begrijpelijke bevindingen. Onze auditors houden uw organisatie een spiegel voor, met ISO9001 als kader en focus op uw bedrijfsvoering. Audits die vooruit helpen!
 • TWI Instituut

  Mercuriusweg 12-c
  4051 CV Ochten Netherlands
  De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instru-eren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden. Wij zijn officiële partner van het wereldwijde TWI Institute netwerk. Dit is het netwerk van wereldwijde erkende, ervaren en gedreven TWI-gecertificeerde trainers en Lean specialisten, die de TWI-methoden volgens de originele standaard implementeren in uw organisatie.