< Terug naar resultaten

BCM+

Postbus 410
1620 AK Hoorn Netherlands
Tel. (0229) 26 47 97
E-mail info@bcmplus.nl
Website www.bcmplus.nl
Vakgebied
Advies & Coaching
Bedrijfsprofiel
Business Continuity Management gaat over het veiligstellen van de toekomst van organisaties, dus ook úw toekomst. Vandaag werken aan “resilience”, in goed Nederlands weerstandsvermogen en veerkracht van de organisatie. Optimaal voorbereid zijn op het onverwachte, verbeteren, versterken en bewustmaken van de organisatie middels het implementeren van een Business Continuity Management System.

bcm+ helpt u daarbij middels training, consultancy en implementatiebegeleiding, eventueel leidend tot certificering conform ISO 22301.
Producten en diensten
BCM+ IS PARTNER VAN HET VELE MALEN BEKROONDE SOFTWAREPLATFORM CLEARVIEW.

ClearView is speciaal ontworpen voor het beheren van een BCMS en aldus om organisaties te helpen weerstandsvermogen en veerkracht te ontwikkelen, zonder ongewenste effecten op de dagelijkse gang van zaken en een minimale tijdsbesteding voor de BCM-manager en de gebruikers waarvan een bijdrage wordt gevraagd.


NEEM CONTACT OP VOOR EEN VRIJBLIJVENDE DEMO OF PLAATSING VAN EEN TESTOMGEVING.


Volg de driedaagse opleiding Certified Implementer ISO 22301 bij bcm+ in samenwerking met de Security Academy en sluit af met het EXIN examen of organiseer deze of een eendaagse opleiding in-house.Voor meer informatie: BCMPLUS.NL/TRAINING of WWW.SECURITYACADEMY.NL