< Terug naar resultaten

Sustainalize

Homeruslaan 85
3581 ME Utrecht Netherlands
Tel. +31 (0)30 737 0039
E-mail info@sustainalize.nl
Vakgebied
Advies & Coaching
Bedrijfsprofiel
Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, CSR en sustainability. Slechts een paar termen die gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten die verder gaan dan de winst en verliesrekening. Voor ons staan ze gelijk aan een integrale visie op ondernemen, het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders, en onderscheidend vermogen.

Wat is de maatschappelijke betekenis van uw organisatie, waar zit de daadwerkelijke impact? Hoe zorgt u dat uw bedrijf over 100 jaar nog steeds bestaat? Duurzaamheid, dat is innovatie en verandering, vooruitkijken en in contact staan met de buiten-wereld.

En of het nu gaat om het perspectief voor uw organisatie in 2040, of die ene belangrijke zin in uw jaarverslag, wij denken graag mee. Daarnaast voegen we de daad bij het woord. Bij Sustainalize staat een praktische en flexibele benadering centraal. Wij geloven namelijk niet zo in ‘one-size-fits-all’ adviestrajecten, maar werken liever aan gerichte oplossingen voor uw organisatie.

Als advies- en interim managementbureau helpen wij u graag van strategieontwikkeling tot verslaggeving en communicatie. Een overzicht van alle producten en diensten die wij aanbieden vindt u op WWW.SUSTAINALIZE.NL.