< Terug naar resultaten

Kiwa

Sir Winston Churchilllaan 273
2280 AB Rijswijk Netherlands
Tel. (070) 414 44 00
E-mail info@kiwa.nl
Website www.kiwa.nl
Vakgebied
Certificatie
Bedrijfsprofiel
Kiwa bouwt wereldwijd met bijna 5000 professionals aan vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van producten, processen, (management)systemen, organisaties en mensen. Dat doen we door klanten een one-stop shop te bieden voor certificering, inspectie en testen, ondersteund door training, technologie en dataservices. Kiwa staat voor Trust, Quality & Progress en is onpartijdig, innovatief en betrokken. We willen een bijdrage leveren aan organisaties die de hoogste kwaliteit bieden en zo waarde toevoegen aan de samenleving. We werken voor (internationale) opdrachtgevers in sectoren als (drink)water, energie, bouw, infrastructuur, food, feed & farm, veiligheid, zorg en milieu.
Producten en diensten
Download de Kiwa NL App!

De Kiwa NL App brengt regelingen en beoordelingsrichtlijnen altijd en overal onder handbereik. Bijvoorbeeld ISO-certificaten, duurzaamheidsinstrumenten als de MVO Prestatieladder en CO2 Prestatieladder en KOMO-producten voor de bouwsector, inclusief interessante gerelateerde producten. Telefonisch of via e-mail contact opnemen met de bij een product of dienst betrokken Kiwa-professional kan met één ‘tap’. Nagaan of een bedrijf is gecertificeerd gaat gemakkelijk met de Kiwa Certificaten Check. In het onderdeel Nieuws kunnen gebruikers hun eigen Kiwa-nieuwsfeed samenstellen door organisatieonderdelen aan of uit te vinken. De app biedt ook algemene informatie over Kiwa, onze vestigingen wereldwijd, onze activiteiten op het gebied van certificering, inspectie, trainingen en andere producten en diensten. De informatie in de app wordt doorlopend geactualiseerd door specialisten van Kiwa.

Gratis downloaden en gebruiken

De Kiwa NL App is gratis te downloaden en gebruiken op elke smartphone en/of tablet met iOS of Android. Kijk op www.kiwa.nl/app.

Kiwa biedt ook de Kiwa International App met internationale producten en diensten: www.1kiwa.com/app.