< Terug naar resultaten

Comm'ant Nederland B.V.

Joan Muyskenweg 92
1114 AN Amsterdam Netherlands
Tel. (020) 463 91 01
E-mail info@commant.nl
Website www.commant.nl
Vakgebied
Software
Bedrijfsprofiel
NEVER WASTE A GOOD CRISIS - SAMEN IN CONTROL

Wat is écht belangrijk voor de continuïteit van de organisatie? Men zegt: ‘Never waste a good crisis’. Maar wat betekent dat voor úw onderneming? Wat doet uw Directie en MT op dit moment voor de continuïteit van de komende maanden, en daarna? En hoe zit het met de noodplannen? Hoe kunt u samen de ervaringen opvangen en ervan leren, voor nu en straks?

De inzichten en kennis voor het runnen van uw organisatie zullen deels wegvallen als u niets doet. Die kennis zit vooral in mensen hun denken en doen. Dat menselij ke kapitaal kunnen we opvangen, conserveren én mobiliseren in een online kennisbank voor samenwerking en continuïteit. Dat werkt ook al op de korte termijn.

Producten en diensten
Comm’ant levert u de tools en online support om snel de noodzakelij ke informatie over processen en documenten te ordenen m.b.v. Rapid Knowledge Prototyping. U bouwt daarmee een cloud-based BCMS - Business Continuity Management System dat zelfs geschikt is voor ISO22301 certificatie.

 

Wij organiseren de gratis online mini-conferenties ‘Rapid Knowledge Prototyping for Business Continuity’, voor zowel Directie/MT als voor Experts en Consultants.

 

Meld u aan op www.commant.nl/incontrol