< Terug naar resultaten

Scienta

Stephensonstraat 31
3846 AK Harderwijk Netherlands
Tel. (0341) 700 255
E-mail info@scienta.nl
Website www.scienta.nl
Vakgebied
Software
Bedrijfsprofiel
Organisaties die willen excelleren in hun branche, hebben maar één ding nodig: de juiste basis om verder te groeien. Een bewuste bedrijfsvoering, heldere afspraken en het delen van interne kennis zijn hierbij onmisbaar. Scienta is hét systeem voor die stabiele basis.

Met Scienta haalt u een modern platform in huis dat u en uw medewerkers ondersteunt in hun dagelijkse (en niet-zo dagelijkse) werk en u helpt uw kwaliteitsmanagementsysteem te communiceren en te borgen. Faciliteer uw medewerkers in hun werk met de informatie en kennis die aanwezig is binnen uw organisatie over uw visie, werkwijzen en processen. Leg vast, communiceer en verbeter!

Scienta is praktisch: we kennen géén trainingen, implementaties of consultancy, maar praktische tips en persoonlijke service. Lees onze visie in ons E-book op
www.scienta.nl/e-book of probeer Scienta 14 dagen uit op www.scienta.nl/14dagen
Producten en diensten
GOED OP WEG MET DE SCIENTA KICKSTART.

Elke organisatie heeft baat bij het vastleggen van bepaalde zaken. Van de visie van de organisatie, procesbeschrij vingen tot een praktische werkinstructie en handleidingen. Veel organisaties worstelen echter hiermee: wat is een goede structuur, hoe leg ik goed processen vast? De Scienta Kickstart helpt u: een compleet uitgedachte structuur, praktische procesbeschrij vingen en voorbeeldprocedures, zodat u die niet zelf hoeft te bedenken. De gehele organisatie, van inkoop tot ICT, in één keer beschreven. En dat geheel gratis.


Probeer nu: www.scienta.nl/kickstart