< Terug naar resultaten

DNV GL Business Assurance

Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht Netherlands
Postbus 9599
3007 AN Rotterdam Netherlands
Tel. (010) 292 27 06
E-mail rotterdamtraining@dnvgl.com
Vakgebied
Trainingen & Opleidingen
Bedrijfsprofiel
Training met impact: kennis en vaardigheden, die u in de praktijk kunt toepassen.

Trainingen van DNV GL zijn gericht op praktische toepassing en op verbetering van de effectiviteit. Niet alleen van de individuele deelnemer maar ook van de organisatie en haar processen. Daarmee leveren trainingen van DNV GL een bijdrage aan de resultaten op kortere en langere termijn.Onze trainingen helpen u niet alleen om kennis op te doen, maar inspireert u vooral om deze effectief toe te passen in de praktijk.
Producten en diensten
Normkennis Training

Bent u verantwoordelijk voor het implementeren van de norm? Volg dan een normkennis training om met de basisprincipes om te leren gaan! Tijdens deze trainingen krijgt u praktische uitleg van de eisen van de norm door middel van theorie en praktijk. Wij geven o.a. de volgende normkennistrainingen:

Training Normkennis Kwaliteit ISO 9001
Training Normkennis ISO 27001
Training Normkennis ISO 45001


Lead Auditor Training

Gaat u interne audits uitvoeren? Volg dan een lead auditor training bij DNV GL! Deze trainingen gaan in op normkennis, het voorbereiden én uitvoeren van audits, inclusief rollenspel. Lekker interactief dus! Aan het einde van de training maakt u een toets om uw lead auditor certificaat te behalen. Daarnaast zijn onze lead auditor trainingen ook nog eens IRCA-erkend! Wij geven o.a. de volgende lead auditor trainingen:

Training Lead Auditor ISO 9001
Training Lead Auditor ISO 14001
Training Lead Auditor ISO 50001

Kijk voor een overzicht van alle trainingen op: www.dnvgl.nl/trainingen


In-company Training

Wist u al dat alle trainingen die DNV GL verzorgt op aanvraag ook in uw eigen organisatie kunnen worden gegeven! Super handig toch? Zo hoeft u niet naar een van de centraal gelegen locaties te komen. Kijk voor meer informatie over in-company trainingen op onze website.