< Terug naar resultaten

TWI Instituut

Mercuriusweg 12-c
4051 CV Ochten Netherlands
Tel. (0344) 61 76 28
E-mail info@twi-instituut.com
Vakgebied
Trainingen & Opleidingen
Bedrijfsprofiel
De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instru-eren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden. 

Wij zijn officiële partner van het wereldwijde TWI Institute netwerk. Dit is het netwerk van wereldwijde erkende, ervaren en gedreven TWI-gecertificeerde trainers en Lean specialisten, die de TWI-methoden volgens de originele standaard implementeren in uw organisatie.
Producten en diensten
Door jarenlange ervaring met procesoptimalisatie en het invoeren van continu verbeterprocessen zien we dat veel organisaties worstelen met het vasthouden van eerder bereikte verbeterresultaten. Steeds weer zijn revitaliseringen nodig om het proces in stand te houden. Ook lijkt het vaak zo, dat continu verbeteren ver van de dagelijks praktijk verwijderd is. Door de supervisor te helpen bij zijn of haar dagelijks werk, is de organisatie in staat om zelf de creativiteit en kennis van medewerkers te benutten om succesvol te blijven. TWI-methoden zijn erop gericht om de afgesproken best practice werkmethode zodanig op te leiden dat ze in één keer goed uitgevoerd en niet meer vergeten worden.

Het TWI Instituut heeft zich als doel gesteld om de TWI-methoden in Nederlandse organisaties zodanig te integreren, dat deze beter in staat zijn kennis en creativiteit van alle medewerkers permanent te benutten om zo succesvol te zijn.

Het TWI Instituut zal dat nastreven door kennis te verspreiden op het gebied van succesvolle implementaties, een gemeenschappelijk platform te organiseren om kennis te delen en door organisaties te trainen en te begeleiden in het gebruik van de TWI-methoden.