< Terug naar resultaten

Schouten University of Applied Sciences

Van Heemstraweg West 5
5301 PA Zaltbommel
Tel. +31(0)418 - 688 666
E-mail advice@schoutenuniversity.com
Vakgebied
Trainingen & Opleidingen
Bedrijfsprofiel
Als hoogopgeleide wil je blijven groeien. Je hebt je talent gevonden en wilt nog meer uit jezelf halen. Je zoekt een inhoudelijke verdieping om je vak nog beter uit te kunnen oefenen. Je wilt werk maken van je ambitie en zoekt een opleiding die te combineren is met je baan.

Schouten University of Applied Sciences biedt flexibele, modulaire, NVAO geaccrediteerde masters en internationaal erkende vakopleidingen voor professionals. Wij bieden je de mogelijkheid om je wetenschappelijk te verdiepen in jouw vakgebied door middel van onze geaccrediteerde masters Human Development of Kwaliteitsmanagement, losse mastermodules (te stapelen tot een volledige master).
Producten en diensten
Ontwikkel jezelf op het hoogste niveau
De hedendaagse kwaliteitsmanager wordt geacht naast zij n klassieke rol als expert op het vakgebied méér te kunnen bieden. Zo moet hij of zij zich door analyse van de strategische en/of maatschappelijke omgeving van een organisatie een beeld kunnen vormen van de gewenste competenties en eigenschappen van groepen, afdelingen, leveranciers en partners binnen én buiten de organisatie (antenne- en innovatierol). Leid verbeterprojecten en bereik een aantoonbaar positief resultaat. Pak problemen in afdelingsprocessen systematisch aan, participeer in interne en externe audits, onderhoud het kwaliteitsmanagementsysteem en gebruik data op statistisch betrouwbare wijze.