< Terug naar resultaten

RASCI Methode B.V.

Baanhoek 144b
3361 GM Sliedrecht
Tel. +31 (0)73 522 11 00
E-mail info@rascimethode.nl
Vakgebied
Advies & Coaching
Contactpersoon
Arno Schilders
Bedrijfsprofiel
Wij geloven dat er in elke organisatie meer potentie zit en dat je met de juiste mensen aan tafel kunt bereiken wat je maar wilt. Op basis van onze jaren­lange ervaring met veranderprocessen hebben wij een unieke RASCI-methode© ontwikkeld en telkens weer verfijnd. Wij faciliteren organisaties bij de gewenste verandering en geven training en advies om hun ambities waar te maken.
Producten en diensten
De RASCI-methode© is de door ons ontwikkelde aanpak die wij hanteren om organisaties te ondersteunen bij de uitwerking en optimalisatie van processen en verantwoordelijkheden. Naast de kernachtige weergave middels het RASCI-­model wordt gebruik gemaakt van Kaders, de 3-2-1 Aanpak en het 8-Stappenplan. 

Kenmerkend is dat betrokkenen in de organisatie zelf, op een participatieve manier, met elkaar aan de slag gaan, terwijl zij op een professionele manier worden gefacilitieerd. Het is een proces dat stapsgewijs leidt tot een gedragen uitkomst die voldoet aan de vooraf gestelde kaders van het management.

 
Kennismaken met de RASCI-methode©?
Meld u aan voor een gratis inspiratiesessie. We laten u de mogelijkheden zien van de RASCI-methode©, onze aanpak en geschikte software oplossingen.

Kijk op www.rascimethode.nl voor de beschikbare data.