< Terug naar resultaten

Bureau Veritas

Computerweg 2
3821 AB Amersfoort
Tel. +31 (0)88 450 55 00
E-mail info.algemeen@nl.bureauveritas.com
Bedrijfsprofiel
Bureau Veritas is internationaal marktleider in Testen, Inspecteren en Certificeren (TIC).

Onze missie is om ervoor te zorgen dat organisaties groeien en innoveren, volgens de laatste standaarden, inzichten en uitdagingen. Dit vormt onze basis in het ondersteunen van meer dan 400.000 klanten wereldwijd in risicomanagement en het verbeteren van bedrijfsprestaties. We bieden onze opdrachtgevers een uitgebreid pakket aan diensten: onder andere metingen, inspecties, valideringen, certificering, testen, classificaties, (technisch) advies en training.
Producten en diensten
Bureau Veritas richt zich met alle activiteiten op de aandachtsgebieden kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We werken voor
marktleiders, topmerken en multinationals, zodat ze hun bedrijfsmiddelen, producten, processen en infrastructuur optimaal kunnen inzetten. Maar ook werken we met opdrachtgevers uit het midden- en kleinbedrijf, de overheid en de non-profitsector. Want elke organisatie, mét of zonder winstoogmerk, internationaal opererend of lokaal,
beweegt zich in dezelfde wereld. Een wereld waarin steeds meer verbinding ontstaat, met een continu groeiende behoefte aan duidelijke en controleerbare afspraken met elkaar. En op die manier kunnen voldoen aan internationaal geldende normen en regelgevingen.

Dat is nu zo, en dat was ten tijde van onze oprichting, in 1828, ook al zo. Onze wortels liggen in België en Nederland en inmiddels opereren we wereldwijd, in 144 landen, verspreid over 1.400 kantoren, waarbij we dankzij de inzet en expertise van meer dan 79.000 medewerkers kunnen opereren op basis van integriteit en ethiek, onafhankelijk advies, focus op de klant en een veilige werkomgeving.