< Terug naar resultaten

Censor

Wilhelminapark 16
5041 EA Tilburg
Tel. +31 (0) 13 52 156 15
E-mail info@censor.nl
Website www.censor.nl
Vakgebied
Advies & Coaching
Contactpersoon
Etienne Timmermans
Bedrijfsprofiel
Wij zijn Censor | Voor de verandering en wij helpen bedrijven het tempo van een snel veranderende markt bij te houden. Voor de verandering gebruiken wij QRM omdat we daarin geloven. QRM is een bedrijfsbrede strategie die leiderschap persoonlijker maakt en mensen slimmer laat samenwerken, met als doel de doorlooptijd van orders/opdrachten drastisch in te korten. Met QRM groeit uw bedrijf in vele opzichten en wordt u sneller dan ooit in het leveren van producten en diensten. Verder verhoogt QRM de winstgevendheid, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen.
Producten en diensten
Quick Response Manufacturing by Censor. Zo brengen wij je ernaar toe.
Met deze 4 pijlers wordt je organisatie concurrerender in een snel veranderende markt.

1. Denken in tijd
Stop met denken in kosten. Start met denken in tijd. Het verminderen van wachttijden in het totale proces. Daar draait alles om bij QRM by Censor.

2. Anders organiseren
Afdelingen binnen een bedrijf gaan maar al te vaak hun eigen gang en staan daardoor een vlotte doorstroming in de weg. QRM by Censor transformeert afdelingen naar samenwerkende klantteams.

3. Systeem dynamica
In onze visie is 100% bezetting niet waar het om draait. Denken in kosten is denken aan optimale bezetting. Denken in tijd is denken aan optimale doorstroming. En daarin ligt de echte winst!

4. Bedrijfsbrede aanpak
De meeste problemen met producten zijn niet ontstaan op de plek waar ze zichtbaar worden. Wij werken daarom aan het hele proces, van opdracht tot levering. Want procesverbetering pak je aan in de volle breedte, systeembreed.