< Terug naar resultaten

DNV GL

Zwolseweg 1
2994 LB Barendrecht Netherlands
Postbus 9599
3007 AN Rotterdam Netherlands
Tel. (010) 29 22 700
E-mail certificatie@dnvgl.com
Vakgebied
Certificatie
Bedrijfsprofiel
ALS HET GOED IS, IS HET GOED. 

Certificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV GL toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje. DNV GL is een certificerende instelling die prestaties van organisaties helpt te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen.
Producten en diensten

Ons unieke aanbod

DNV GL is niet alleen vooruitstrevend, maar ook nog eens uniek!

Daarom hebben wij ons eigen klantenportaal Veractiy. Dit is een platform waarbij u toegang krijgt tot de superhandige tools Lumina en eAdvantage! Ook bieden wij My Story™ aan, een blockchain gebaseerde oplossing om het gehele verhaal van het product te vertellen.

Lumina: onze benchmark tool, waardoor u een betrouwbare benchmark van de prestaties van uw bedrijf krijgt en een beter beeld van de sector als geheel.

eAdvantage: een tool die inzicht geeft in al uw auditsgegevens, van het planningsproces tot het inzien van uw digitale certificaat.

Kijk voor meer informatie over wat wij u kunnen bieden op: www.dnvgl.nl/certificering


Wist u dat DNV GL ook diverse trainingen aanbiedt?
Kijk voor meer informatie op www.dnvgl.nl/trainingen