< Terug naar resultaten

MKB Zekerheid

Postbus 410
1620 AK Hoorn
Tel. (0229) 26 47 97
E-mail info@mkbzekerheid.nl
Vakgebied
Plan B
Bedrijfsprofiel
Hoe goed is uw organisatie voorbereid? Wat doet u als uw pand niet bereikbaar is? U niet bij uw bestanden kunt? Er brand uitbreekt of uw grootste klant failliet gaat?

Zolang er niets verkeerd gaat kunt u best autorijden zonder gordel, varen zonder zwemvest of klimmen zonder zekering. Toch vinden we het vanzelfsprekend ons voor te bereiden op een situatie waarop het wel misgaat. Met een kleine handeling willen we zo grotere problemen voorkomen, zodat we sneller weer terug kunnen naar ‘business-as-usual’. 

Voor MKB-bedrijven geldt dit ook: wees voorbereid op risico’s en verstoringen.
Wat is uw Plan B?
 
Producten en diensten
MKB Zekerheid gaat over het beschermen van onze organisatie tegen de gevolgen van omvangrijke verstoringen en (on)bekende risico’s. In slechts vier maanden bouwen wij gezamenlijk aan een Plan B voor uw organisatie met behulp van een duidelijk en haalbaar stappenplan.

Wacht niet af, bouw aan zekerheid!
‘Hadden we nou maar…’ telt niet meer. Laat u niet verrassen en behoud te allen tijde de controle over uw productlevering en dienstverlening. Met MKB zekerheid kunt u uw organisatie al in vier maanden voorbereiden op risico’s en verstoringen. Een veilig gevoel…

De volgende stap...
U wilt aan de slag met MKB Zekerheid en vraagt zich af hoe dit in z’n werk gaat? Boek op de www.mkbzekerheid.nl een gratis en volledig vrijblijvend online adviesgesprek.