Partners in Kwaliteit

Advies & coaching

BCM+

BCM+

Business Continuity Management gaat over het veiligstellen van de toekomst van organisaties, dus ook úw toekomst. Vandaag werken aan “resilience”, in goed Nederlands weerstandsvermogen en veerkracht van de organisatie. Optimaal voorbereid zijn op het onverwachte, verbeteren, versterken en bewustmaken van de organisatie middels het implementeren van een Business Continuity Management System.

Bekijk het profiel van BCM+ 

Sustainalize

Sustainalize

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, duurzaamheid, CSR en sustainability. Slechts een paar termen die gebruikt worden voor bedrijfsactiviteiten die verder gaan dan de winst en verliesrekening. Voor ons staan ze gelijk aan een integrale visie op ondernemen, het creëren van meerwaarde voor alle stakeholders, en onderscheidend vermogen.

Bekijk het profiel van Sustainalize

Certificatie

DNV GL

DNV GL

Als het goed is, is het goedCertificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV GL toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje.

Bekijk het profiel van DNV GL

Kiwa

Kiwa

Kiwa bouwt wereldwijd met bijna 5.000 professionals aan vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van producten, processen, (management)systemen, organisaties en mensen. Dat doen we door klanten een one-stop shop te bieden voor certificering, inspectie en testen, ondersteund door training, technologie en dataservices. We willen een bijdrage leveren aan organisaties die de hoogste kwaliteit bieden en zo waarde toevoegen aan de samenleving..

Bekijk het profiel van Kiwa

LRQA, Lloyd's Register Nederland B.V.

LRQA, Lloyd's Register Nederland B.V.

“Beter presteren en minder risico staat centraal in de Business Assurance aanpak van LRQA.” LRQA Nederland is een onafhankelijke dienstverlener van certificering, training en andere assurance services.

Bekijk het profiel van LRQA, Lloyd's Register Netherlands B.V.

Bureau NNK

Bureau NNK

NNK is hét kennisnetwerk voor kwaliteitsmanagement. Het NNK ziet kwaliteitsmanagement als een zeer breed gebied en neemt actief deel aan de ontwikkelingen in het vakgebied. 
Het NNK richt zich zowel op theorie als op praktische toepassingen. In een breed werkveld dat zowel kwaliteit, arbo en milieu als duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omvat.

Bekijk het profiel van Bureau NNK

Kennis & Netwerk

INK

INK

Organisaties laten uitblinken is zo langzamerhand topsport geworden. Dat vraagt om een goede conditie van organisateis, managers en medewerkers. Het INK levert daar graag haar bijdrage aan. We voelden ons uitgedaagd om ons management-model aan te passen aan deze ontwikkelingen, zodat het voor u een leidraad blijft voor verbetering en vernieuwing in een veranderde omgeving.

Bekijk het profiel van INK

Bureau NNK

Bureau NNK

NNK is hét kennisnetwerk voor kwaliteitsmanagement. Het NNK ziet kwaliteitsmanagement als een zeer breed gebied en neemt actief deel aan de ontwikkelingen in het vakgebied. 
Het NNK richt zich zowel op theorie als op praktische toepassingen. In een breed werkveld dat zowel kwaliteit, arbo en milieu als duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen omvat.

Bekijk het profiel van Bureau NNK

Normalisatie

NEN

NEN

NEN is het kennisnetwerk voor normontwikkeling en de toepassing van normen. NEN zorgt dat iedereen die belang heeft bij het maken van afspraken aan tafel kan zitten om mee te praten. Dit doen we niet alleen op nationaal maar ook op Europees en internationaal (ISO) niveau. Op het gebied van kwaliteits-management zijn er afspraken vastgelegd in ISO 9001.

Bekijk het profiel van NEN

Software

Comm'ant Nederland B.V.

Comm'ant Nederland B.V.

BPM methode en software voor kwaliteit en duurzame winstverbetering. De beste resultaten ontstaan door goede samenwerking in de organisatie. Daar sturen de Comm’ant methode voor resultaatgericht procesmanagement en de ondersteunende webbased software tools direct op aan: duurzame winst voor alle stakeholders.

Bekijk het profiel van Comm'ant Nederland B.V.

Scienta

Scienta

Organisaties die willen excelleren in hun branche, hebben maar één ding nodig: de juiste basis om verder te groeien. Een bewuste bedrijfsvoering, heldere afspraken en het delen van interne kennis zijn hierbij onmisbaar. Scienta is hét systeem voor die stabiele basis. 

Bekijk het profiel van Scienta

Smile

Smile

Met Smile’s best-practice software voor Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, Incidenten, Klachten & (Aan)vragen en Verbeterplannen werk je plezierig aan minder risico. De modules zijn ‘losstaand’ in te zetten of als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. Kwaliteit, Veiligheid en Privacy/AVG/GDPR. Smile is leverbaar als SaaS-oplossing en als OnPremise-oplossing.

Bekijk het profiel van Smile

Yucan

Yucan

Gemakkelijk werken aan de kwaliteit van uw organisatie. Bij implementatie van een kwaliteitssysteem komt veel kijken. Voor grote en kleine organisaties. Op basis van welke normen of standaarden gaat u te werk? Hoe organiseert u die inhoud? En de daarbij benodigde IT? En hoe maakt u het geheel toegankelijk en beheersbaar? 

Bekijk het profiel van Yucan

Trainingen & Opleidingen

Amelior

Amelior

Amelior ondersteunt u in uw streven naar ‘sustainable excellence’. Dit staat voor het bereiken én behouden van een hoog niveau, op een duurzame manier. U kan bij Amelior terecht voor advies, coaching en training (zowel in open vorm als maatwerk). Praktijkgerichtheid staat steeds centraal, zodat u snel aan de slag kan met de kennis en vaardigheden die u verwerft.

Bekijk het profiel van Amelior

DNV GL Business Assurance

DNV GL Business Assurance

DNV GL is een certificerende instelling die prestaties van organisaties helpt te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen. Elke dag weer helpen we organisaties bij het realiseren van duurzame bedrijfsprestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders. Zo maken we de wereld elke dag weer een stukje veiliger, slimmer en duurzamer.

Bekijk het profiel van DNV GL Business Assurance

Impact Academy

Impact Academy

ImpactAcademy organiseert opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden voor duurzaamheidsprofessionals vanuit bijzondere, vernieuwende en actuele invalshoeken. De ambitie van ImpactAcademy is om duurzaamheidsprofessionals nieuwe inspiratie te bieden en een impuls te geven aan het duurzame denken en doen. ImpactAcademy voedt, reflecteert, vernieuwt en daagt uit.

Bekijk het profiel van Impact Academy

TWI Instituut

TWI Instituut

De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instrueren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden.

Bekijk het profiel van TWI Instituut

Ook partner van Kwaliteit in Bedrijf worden? Bekijk de mogelijkheden hier