Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven in de categorie: Advies & Coaching

 • BCM+

  Postbus 410
  1620 AK Hoorn Netherlands
  Business Continuity Management gaat over het veiligstellen van de toekomst van organisaties, dus ook úw toekomst. Vandaag werken aan “resilience”, in goed Nederlands weerstandsvermogen en veerkracht van de organisatie. Optimaal voorbereid zijn op het onverwachte, verbeteren, versterken en bewustmaken van de organisatie middels het implementeren van een Business Continuity Management System.
 • Censor

  Wilhelminapark 16
  5041 EA Tilburg
  Wij zijn Censor | Voor de verandering en wij helpen bedrijven het tempo van een snel veranderende markt bij te houden. Voor de verandering gebruiken wij QRM omdat we daarin geloven. QRM is een bedrijfsbrede strategie die leiderschap persoonlijker maakt en mensen slimmer laat samenwerken, met als doel de doorlooptijd van orders/opdrachten drastisch in te korten. Met QRM groeit uw bedrijf in vele opzichten en wordt u sneller dan ooit in het leveren van producten en diensten. Verder verhoogt QRM de winstgevendheid, leverbetrouwbaarheid, kwaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen.
 • Publieke waardecreatie

  Heideweg 128
  3825 ZM Amersfoort
  Wij ondersteunen openbaar bestuurders bij het verhogen en vormgeven van de ­publieke waarde van waterschappen, gemeenten en provincies. Onze workshops en masterclasses stellen u in staat publieke waarde concreet en meetbaar te maken. ­