Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven in de categorie: Certificatie

 • DNV

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  ALS HET GOED IS, IS HET GOED. Certificeren? Dan moet u voldoen aan de norm. DNV toetst u snel en goed. Maar iedereen houdt van opstekers, niet van standjes. Daarom kijken we bij certificering ook naar wat goed gaat en zelfs nog beter kan. Op die gebieden die voor uw organisatie belangrijk zijn. Aandachtspunten waarop u zélf beoordeeld wilt worden. Want verbetering zit in een klein hoekje.
 • Kiwa

  Sir Winston Churchilllaan 273
  2280 AB Rijswijk Netherlands
  Kiwa bouwt wereldwijd met bijna 5000 professionals aan vertrouwen in de kwaliteit, veiligheid, gezondheid en duurzaamheid van producten, processen, (management)systemen, organisaties en mensen. Dat doen we door klanten een one-stop shop te bieden voor certificering, inspectie en testen, ondersteund door training, technologie en dataservices. Kiwa staat voor Trust, Quality & Progress en is onpartijdig, innovatief en betrokken.
 • Lloyd's Register Nederland B.V.

  K.P. van der Mandelelaan 41A
  3062 MB Rotterdam Netherlands
  “SAMENWERKEN VOOR EEN VEILIGERE WERELD.” staat centraal in de Business Assurance aanpak van Lloyd’s Register.” Lloyd’s Register Nederland is een onafhankelijke dienstverlener van certificering, training en andere assurance services.
 • Laat je vakbekwaamheid erkennen. Wil je jouw opgedane kennis en vaardigheden op het gebied van kwaliteits­management formeel erkend krijgen, dan kun je je vakbekwaamheid laten toetsen bij het NNK. Bij een positief resultaat ben je Europees erkend Quality Manager of Quality Officer. Erkenning biedt je kansen bij bijvoorbeeld sollicitatie of acquisitie.
 • Spiegel Certificering BV

  De Botter 10
  3742GA Baarn
  Certificeren vanuit de bedoeling met relevante én begrijpelijke bevindingen. Onze auditors houden uw organisatie een spiegel voor, met ISO9001 als kader en focus op uw bedrijfsvoering. Audits die vooruit helpen!