Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven in de categorie: Software

 • Comm'ant Nederland B.V.

  Joan Muyskenweg 92
  1114 AN Amsterdam Netherlands
  NEVER WASTE A GOOD CRISIS - SAMEN IN CONTROL. Wat is écht belangrijk voor de continuïteit van de organisatie? Men zegt: ‘Never waste a good crisis’. Maar wat betekent dat voor úw onderneming? Wat doet uw Directie en MT op dit moment voor de continuïteit van de komende maanden, en daarna? En hoe zit het met de noodplannen? Hoe kunt u samen de ervaringen opvangen en ervan leren, voor nu en straks?
 • Inbisco

  Baanhoek 144b
  3361 GM Sliedrecht
  GRIP OP UW ORGANISATIE. “Helder, transparant, overzichtelijk, toegankelijk en oplossingsgericht; samen halen wij de volle 100% uit uw organisatie!” Complete controle over uw organisatie; altijd en overal. INBISCO Management Systems biedt u software van de hoogste kwaliteit voor kwaliteits-, risico en procesmanagement. De software stelt u in staat om een overzichtelijke structuur te geven aan alle (sub) processen binnen de organisatie en om deze te monitoren, analyseren en te verbeteren. Alleen op deze manier kunt u per medewerker, voortvloeiende taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden tot op detailniveau vastleggen. Met INBISCO zult u uw afwijkingen binnen processen registreren en het continu verbeteren uw processen op de meest pragmatische manier stimuleren. Vergeet onduidelijke Excel- of Visio overzichten en statische handboeken.
 • Scienta

  Stephensonstraat 31
  3846 AK Harderwijk Netherlands
  Organisaties die willen excelleren in hun branche, hebben maar één ding nodig: de juiste basis om verder te groeien. Een bewuste bedrijfsvoering, heldere afspraken en het delen van interne kennis zijn hierbij onmisbaar. Scienta is hét systeem voor die stabiele basis.
 • Smile

  Rompertsebaan 50
  5231 GT 's-Hertogenbosch Netherlands
  Met Smile’s SaaS oplossingen werk je plezierig aan minder risico. De modules zij n losstaand in te zetten voor het beheersen van risico’s & maat regelen, audits & afwij kingen, (bij na) incidenten, klachten & (aan)vragen en verbeterplannen. In combinatie met elkaar winnen ze aan kracht en fungeren ze als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. strategische onderwerpen als Kwaliteit, Veiligheid en Dataprivacy/AVG/GDPR.
 • WPS werkvergunningensysteem

  Anninksweg 14a
  7557 AG Hengelo
  Of u iets produceert, een dienst verleent of iets totaal anders onderneemt, u wilt dat het veilig gebeurt en dat u daarbij ondersteund wordt door een systeem dat overzicht geeft en controle biedt over alle lopende aanvragen, werkvergunningen en veiligstellingen. WPS is krachtig, flexibel en combineert de drie belangrijkste functionaliteiten in één systeem; werkvergunning, TRA en veiligstelling.
 • Yucan Nederland BV

  Van Diemenstraat 410-412
  1013 CR Amsterdam Netherlands
  Yucan is de online totaaloplossing voor evaluatie, audits, ­kwaliteitsmanagement en organisatieontwikkeling. Eenvoudig in gebruik. Inclusief rapportage en documentenbeheer. De PDCA rond en blijvend georganiseerd binnen uw organisatie.