Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven in de categorie: Software

 • Cofano

  Baanhoek 144b
  3361 GM Sliedrecht
  Grip op de organisatie is waar u naar streeft. Zodat u tijdig kunt (bij)sturen. Daarvoor is toegang tot de actuele status van bedrijfsprocessen cruciaal. De web-based bedrijfssoftware van Cofano biedt u direct inzicht in de voor u relevante procesinformatie. Denk aan de financiële prestaties van uw bedrijf bijvoorbeeld, de capaciteit van medewerkers of andere ‘resources’ of de projectplanning. Met één druk op de knop vertalen de producten van Cofano de procesinformatie naar heldere, grafische overzichten. Zo houdt u controle over de kern van de zaak.
 • Comm'ant Nederland B.V.

  Joan Muyskenweg 92
  1114 AN Amsterdam Netherlands
  De beste resultaten ontstaan door goede samenwerking in de organisatie. Daar sturen de Comm’ant methode voor resultaatgericht procesmanagement en de ondersteunende webbased software tools direct op aan: duurzame winst voor alle stakeholders. Daarbij ligt de focus op de overdrachtsmomenten in het bedrijfsproces. Dat zorgt voor heldere communicatie en toch volop bewegingsruimte voor professionals. Onze aanpak sluit perfect aan bij de nieuwe ISO 9001:2015 norm. Met onze tools maakt u uw organisatie in ‘no-time’ klaar voor certificering. Organisaties in talloze sectoren passen dit integraal managementsysteem succesvol toe, zoals VolkerWessels, Huisman, Aspen, Dorel Juvenile, Ducor, Saxion en diverse veiligheidsregio’s en waterschappen. Zij gebruiken dit organisatieontwikkelingssysteem voor o.a. KAM, V&G, PDCA, BPM GRC, MVO BCM en LEAN. Kijk op onze website voor interessante praktijkcases.
 • Scienta

  Stephensonstraat 31
  3846 AK Harderwijk Netherlands
  Organisaties die willen excelleren in hun branche, hebben maar één ding nodig: de juiste basis om verder te groeien. Een bewuste bedrijfsvoering, heldere afspraken en het delen van interne kennis zijn hierbij onmisbaar. Scienta is hét systeem voor die stabiele basis.
 • Smile

  Rompertsebaan 50
  5231 GT 's-Hertogenbosch Netherlands
  Met Smile’s best-practice software voor Risico’s & Maatregelen, Audits & Afwijkingen, Incidenten, Klachten & (Aan)vragen en Verbeterplannen werk je plezierig aan minder risico. De modules zijn ‘losstaand’ in te zetten of als totaalplatform voor integraal risicomanagement t.b.v. Kwaliteit, Veiligheid en Privacy/AVG/GDPR. Smile is leverbaar als SaaS-oplossing en als OnPremise-oplossing.
 • WPS werkvergunningensysteem

  Anninksweg 14a
  7557 AG Hengelo
  Of u iets produceert, een dienst verleent of iets totaal anders onderneemt, u wilt dat het veilig gebeurt en dat u daarbij ondersteund wordt door een systeem dat overzicht geeft en controle biedt over alle lopende aanvragen, werkvergunningen en veiligstellingen. WPS is krachtig, flexibel en combineert de drie belangrijkste functionaliteiten in één systeem; werkvergunning, TRA en veiligstelling.
 • Yucan Nederland BV

  Van Diemenstraat 410-412
  1013 CR Amsterdam Netherlands
  Yucan is de online totaaloplossing voor evaluatie, audits, ­kwaliteitsmanagement en organisatieontwikkeling. Eenvoudig in gebruik. Inclusief rapportage en documentenbeheer. De PDCA rond en blijvend georganiseerd binnen uw organisatie.