Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven in de categorie: Trainingen & Opleidingen

 • Impact Academy

  Enclaveberg 196
  4708 EC Roosendaal Netherlands
  Bekijk hier het actuele overzicht van onze workshops, trainingen en collegereeksen
 • Amelior

  Beneluxpark 1
  8500 Kortrijk Belgium
  Amelior ondersteunt u in uw streven naar ‘sustainable excellence’. Dit staat voor het bereiken én behouden van een hoog niveau, op een duurzame manier. U kan bij Amelior terecht voor advies, coaching en training (zowel in open vorm als maatwerk). Praktijkgerichtheid staat steeds centraal, zodat u snel aan de slag kan met de kennis en vaardigheden die u verwerft.
 • DNV Business Assurance

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  DNV is een certificerende instelling die prestaties van organisaties helpt te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessments en trainingen. Elke dag weer helpen we organisaties bij het realiseren van duurzame bedrijfs-prestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders. Zo maken we de wereld elke dag weer een stukje veiliger, slimmer en duurzamer.
 • TWI Instituut

  Mercuriusweg 12-c
  4051 CV Ochten Netherlands
  De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instru-eren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden. Wij zijn officiële partner van het wereldwijde TWI Institute netwerk. Dit is het netwerk van wereldwijde erkende, ervaren en gedreven TWI-gecertificeerde trainers en Lean specialisten, die de TWI-methoden volgens de originele standaard implementeren in uw organisatie.