Partners in Kwaliteit

Kies hier een categorie:

Bedrijven in de categorie: Trainingen & Opleidingen

 • Amelior

  Beneluxpark 1
  8500 Kortrijk Belgium
  Amelior ondersteunt u in uw streven naar ‘sustainable excellence’. Dit staat voor het bereiken én behouden van een hoog niveau, op een duurzame manier. U kan bij Amelior terecht voor advies, coaching en training (zowel in open vorm als maatwerk). Praktijkgerichtheid staat steeds centraal, zodat u snel aan de slag kan met de kennis en vaardigheden die u verwerft.
 • DNV GL Business Assurance

  Zwolseweg 1
  2994 LB Barendrecht Netherlands
  Training met impact: kennis en vaardigheden, die u in de praktijk kunt toepassen. Trainingen van DNV GL zijn gericht op praktische toepassing en op verbetering van de effectiviteit. Niet alleen van de individuele deelnemer maar ook van de organisatie en haar processen. Daarmee leveren trainingen van DNV GL een bijdrage aan de resultaten op kortere en langere termijn.Onze trainingen helpen u niet alleen om kennis op te doen, maar inspireert u vooral om deze effectief toe te passen in de praktijk.
 • Impact Academy

  Enclaveberg 196
  4708 EC Roosendaal Netherlands
 • Schouten University of Applied Sciences

  Van Heemstraweg West 5
  5301 PA Zaltbommel
  Als hoogopgeleide wil je blijven groeien. Je hebt je talent gevonden en wilt nog meer uit jezelf halen. Je zoekt een inhoudelijke verdieping om je vak nog beter uit te kunnen oefenen. Je wilt werk maken van je ambitie en zoekt een opleiding die te combineren is met je baan. Schouten University of Applied Sciences biedt flexibele, modulaire, NVAO geaccrediteerde masters en internationaal erkende vakopleidingen voor professionals. Wij bieden je de mogelijkheid om je wetenschappelijk te verdiepen in jouw vakgebied door middel van onze geaccrediteerde masters Human Development of Kwaliteitsmanagement, losse mastermodules (te stapelen tot een volledige master).
 • TWI Instituut

  Mercuriusweg 12-c
  4051 CV Ochten Netherlands
  De Training Within Industry (TWI) methoden helpen supervisors bij het aansturen van mensen, het goed instru-eren van medewerkers en het verbeteren van de dagelijkse werkmethoden. Wij zijn officiële partner van het wereldwijde TWI Institute netwerk. Dit is het netwerk van wereldwijde erkende, ervaren en gedreven TWI-gecertificeerde trainers en Lean specialisten, die de TWI-methoden volgens de originele standaard implementeren in uw organisatie.